• Ha Önnek már működő HACCP rendszere van és szeretné, ha az élelmiszer biztonsági rendszere megfelelően működjön, akkor annak felügyeletéhez egy jól képzett szakemberre van szüksége!!!
  • Ha Ön nem szeretné, hogy az élelmiszerbiztonságot felügyelő hatóságok ellenőrzései találjanak jelentős büntetésre, szankciókra okot adó hibákat, eltéréseket, akkor Önnek egy jól képzett szakemberre van szüksége!!!
  • Ha Ön mint mikró-, kis- vagy középvállakozó nem kíván egy külön munkaerőt alkalmazni HACCP rendszere ellenőrzésére, akkor Önnek egy külsős rendszerfelügyeletet ellátó képzett szakemberre van szüksége!!!
  • A folyamatos képzésnek az állandó jogszabályi változások követése teljes munkaerőt köt le, de Ön mindettől mentesül ha rendszerének felügyeletét rám bízza.
 Az Ön igénye szerinti

folyamatos vagy
eseti

megbízásos formában vállalom el a rám bízott munkát.

Folyamatos megbízás
Azon ügyfeleim részére, akik minimális erőforrás-ráfordítással, mégis kellő szakmai alapossággal kívánják a már kialakított irányítási rendszerüket hatékonyan fenntartani, működtetni, ajánlom teljes körű rendszerfelügyeleti szolgáltatásomat. Amennyiben az Ön igénye olyan, akár az adminisztrációs feladatok teljes körű elvégzése is beletartozik a munka elvégzésébe.
Ezen megoldással Ön mentesül az általános rendszerfenntartási feladatok napi szinten történő koordinálása alól. Rendszeres időközönként illetve rendkívüli esetben soron kívül „belső munkatársként” jelenek meg és végzem el a szükséges feladatokat.
A módszer lehetővé teszi, hogy az Ön által vezetett szervezett költséghatékony, de ugyanakkor szakmailag tökéletes megoldással biztosítsa az irányítási rendszer üzemeltetését.
 
Eseti megbízás
Azon ügyfeleim részére, akik önállóan működtetik irányítási rendszerüket, mégis úgy érzik, hogy időnként szükségük van tanácsadói segítségre, ajánlom eseti szolgáltatásaimat.
Ezen szolgáltatásom lehet a HACCP rendszerrel kapcsolatos eseti speciális feladathoz kötődő (pl.: egyszeri rendkívüli felülvizsgálat), vagy rendszeresen végzett, visszatérő tevékenységek (pl.: rendszeres évenkénti felülvizsgálat, ellenőrzés).
 
Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen az elérhetőségeim valamelyikén