Környezetvédelem

 A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön !!!

A környezet védelme nálam nem az új trendnek való behódolás.

Gyerekkoromban nagyon sok időmet töltöttem a szabadban, akkor még nem voltak kézzel megfoghatatlan játékok. Ez azonban nem merült ki abban, hogy bicikliztem, sétáltam, csónakáztam, úsztam… . Mivel Nagypapám erdész és vadász volt rengeteget mesélt az erdő fáiról, állatairól és még több mindent mutatott meg a maga csodálatos vagy akár kegyetlen valóságában is. Édesapám földrajz-biológia szakos tanár volt, így a természetben nemcsak a testem, hanem az elmém is épült, fejlődött.

Mint mindenkinek nekem is a gyerekkori emlékek mélyen bevésődtek a fejembe. Tanulmányaim azonban elvittek egy másik irányba a műszaki élet, azon belül is villamosság világába. Bár később családommal is szerettünk a szabad levegőn végezhető elfoglaltságokat, kirándulásokat, túrákat. Ilyenkor próbáltam tovább adni az őseimtől kapott ismereteket.

Aztán az ezredfordulón úgy hozta a sors, hogy a legnagyobb magyarországi telekommunikációs vállalatánál, a MATÁV Nyrt egyik műszaki igazgatóságánál az ISO rendszerek kiépítésénél az egyik szabványcsaládnál, a 14000-nél vagyis a Környezetközpontú Irányítási Rendszernél kaptam szerepet, amit nem sokkal később felváltott annak vezetése. Tehát ismét találkoztunk én és a környezet. Itt már feladataim is voltak a távközlési, infokommunikációs hozzáférhetőség biztosítása az előfizetőkhöz a természet megóvása mellett.

Hát röviden ennyi ….

Huszárok Családi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Email: qhi (kukac)qhi (pont)hu

© minden jog fenntartva

Fel